Nesvakidašnji potez holivudskog dvojca: "Leo nikada neće pustiti Breda" FOTO

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Bred Pit je na nedavno održanoj dodeli prestižnih nagrada Oskar osvojio nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", reditelja Kventina Tarantina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 13.02.2020.

11:00

Nesvakidašnji potez holivudskog dvojca:
Foto: Getty/Amy Sussman

I dok ljubavni život poznatog glumca u poslednje vreme intrigira javnost, posebno odnos sa bivšom ženom, glumicom Dženifer Aniston, na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi kako ga muškarac drži za ruku, i to na dodeli Oskara.

Ispostavilo se da ga je za ruku držao kolega, glumac Leonardo Dikaprio, koji je bio nominovan za najboljeg glavnog glumca, ali je nagrada otišla u ruke Hoakinu Finiksu.

Ispod fotografije, koja je objavljena na Instagram profilu "Enews" piše: "Leo nikada neće pustiti Breda".
Ova fotografija izazvala je različite komentare. Od onih šaljivih, da je među njima nešto više od kolegijalnog odnosa, pa do onih da su Leo i Bred ipak samo kolege i prijatelji.

"Ostanite sa nekim ko vas gleda kao što Leonardo gleda Breda", "Želim muškarca koji će da me gleda kao što Leo gleda Breda", "Zamislite da sedite između Leonarda i Breda", "Ovo je tako slatko i intimno", "Ovo je tako hot", samo su neki od komentara na fotografiju.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: