Kijanu Rivs opet oduševio: Umesto devojke, na dodelu Oskara doveo je nju FOTO

Miljenik publike, holivudski glumac Kijanu Rivs na dodelu Oskara umesto sa devojkom, došao je sa svojom majkom Patricijom Tejlor.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.02.2020.

11:36

Kijanu Rivs opet oduševio: Umesto devojke, na dodelu Oskara doveo je nju FOTO
Foto: Getty/Kevork Djansezian / Stringer

Kijanu je sinoć definitivno dobio nagradu "najbolji sin" godine. Zvezda filmova "Matriks" svojim postupcima često razneži sve na društvenim mrežama, gde se danima raspreda o njegovim dobrim delima i plemenitim rečima.

Rivs i Tejlor su sinoć pozirali na crvenom tepihu, a glumac je zastao i da dâ intervju.

"Toliko je sladak što je na dodelu došao sa svojom majkom. I dalje nisam prebolela Rivsa iz filma Brzina", komentar je jedne korisnice Tvitera.
Foto: Getty/Amy Sussman / Staff
A iako je ovim potezom pobrao brojne simpatije, izazvao je i konfuziju. Naime, u opisu njihove fotografije s crvenog tepiha na agenciji Getty Images njegovu mamu zamenili su s njegovom devojkom, umetnicom Aleksandrom Grant (47).

Kijanu se, podsetimo, pred kraj prošle godine prvi put nakon 35 godina prošetao crvenim tepihom s devojkom koju su i tada, zbog njene sede kose, mnogi zamenili i za mnogo stariju glumicu Helen Miren, a sada i za njegovu mamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: