Dirljiva poruka Vanese Brajant pokazala beskrajnu ljubav majke prema detetu

Vanesa Brajant i dalje oplakuje gubitak svoje trinaestogodišnje ćerke Đijane Điđi Brajant i supruga Kobija, a na Instagramu se ponosna majka i supruga još jednom oprostila od svojih najvoljenijih.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 06.02.2020.

09:31

Dirljiva poruka Vanese Brajant pokazala beskrajnu ljubav majke prema detetu
Foto: Getty/https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=01&dd=26&nav_id=1647117

"Moja Đijana. Bože, nedostaješ mi", napisala je Vanesa, te dodala:

"Imala sam toliko sreće da sam se 13 godina budila i gledala tvoje prekrasno lice i osmeh. Žalim što to nije bio moj poslednji izdisaj. Mama te voli do Meseca i nazad".
Vanesa je svoju objavu uključila sliku iz, kako se čini, posebnog događaja koji je u čast njene ćerke održan u školi koju je pohađala.

Poslednji snimak Kobija Brajanta? Evo šta je radio samo dan pre nego što je nastradao

Post dolazi samo nekoliko sati nakon što je Vanesa podelila ljubavne uspomene na svog pokojnog muža Kobija Brajanta, koji je takođe nastradao u padu helikoptera. "Moj najbolji prijatelj, muž. Nedostaješ mi strašno. Nedostaje mi da mi govoriš "Bonđorno prinćipesa", napisala je ona.

Koliko je živeo za košarku Kobi Brajant je objasnio u emotivnom filmu za koji je dobio Oskara VIDEO

Kobi Brajant, legendarni NBA košarkaš i njegova ćerka Đijana poginuli su zajedno sa još sedam osoba u padu helikoptera u Kaliforniji, 26. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: