Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari: "Bila sam šokirana"

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od besa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, videla fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Život

Izvor: B92

Utorak, 04.02.2020.

13:55

Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari:
Foto: Getty/Gregg DeGuire / Stringer

Anistonova i Pit su se razveli u januaru 2005. godine kada su i dali zajedničko saopštenje za javnost u kojem su porekli da je razlog za njihov razvod Bredova veza sa koleginicom s filma "Gospodin i gospođa Smit" Anđelina Džoli.

Međutim, samo nekoliko nedelja nakon što su se razveli, Pit je viđen sa Anđelinom na plaži na egzotičnim destinacijama.

Konačna potvrda njihove veze stigla je u aprilu, kada su Bred i Anđelina fotografisani zajedno na plaži u luksuznom odmaralištu u Africi. Tada je glumac i preuzeo i ulogu oca njenom usvojenom sinu Medoksu.

Kasnije je Dženifer uplakana dala jedan intervju, u kojem je govorila o propasti braka sa Bredom. Govorila je i o tome kako joj je on rekao da je ne napušta zbog veze sa drugom ženom. A onda je priznala da je redovno odlazila ispred svoje kuće na plaži u Malibuu i da je vrištala od besa.
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff
"Mogla sam samo da idem do vode i da vrištim... Ne previše glasno. Ne želite da ljudi misle da ste ludi, ali to može da bude veoma oslobađajuće", objasnila je ona, te dodala da su je fotografije Breda i Anđeline veoma iznenadile jer mu je verovala da sa njom nema ništa.

"Ono što smo rekli u zajedničkom saopštenju je bilo istina. Bar sa moje strane. Zajedno smo pisali, veoma svesno i osećala sam se doboro zbog svega. Izašli smo iz veze lepo kao što smo u nju ušli", dodala je ona, piše Miror.

Kada je videla fotografije Breda i Anđeline, kaže, veoma se iznenadila.

"Svet je bio u šoku. I ja sam bila u šoku", rekla je Aniston i objasnila da je posle šoka usledila tuga.
Foto: Getty/Jonathan Leibson / Stringer
"Želimo da saopštimo da smo se, nakon sedam godina koje smo proveli zajedno, odlučili da se razvedemo. Zbog onih koji prate ovakve stvari, želimo da objasnimo da razlog našeg razvoda nije nijedna od priča koje su se pojavile u medijima. Ova odluka je došla nakon mnogo promišljanja... Srećni smo što ćemo ostati povezani i brižni prijatelji koji gaje veliku ljubav i divljenje jedno prema drugom", naveli su Dženifer i Bred u zajedničkoj izjavi koju su dali medijima povodom razvoda.

Anđelina i Bred su se venčali 2014. a razveli 2018. godine.

Poslednjih mesec dana mediji sve više pišu da će se Dženifer i Bred pomiriti, a pogotovo nakog dodele SAG nagrada, kada su prvi put zajedno fotografisani posle mnogo godina. U medijima se pojavila i fotografija Breda koji je s velikom pažnjom pratio govor svoje nekadašnje supruge nakon što je i ona dobila SAG nagradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: