Popularni Bojsi "uhapšen" u Beogradu: Selfi ga je spasao FOTO

Glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz kultne serije "Mućke", prošle nedelje bio je u Beogradu drugi put.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 02.02.2020.

13:00

Default images

Glumac je boravio u srpskoj prestonici zbog snimanja dokumentaranog filma "Bojsi u Beogradu", o fenomenu britanske serije.

Iako se Bojsi u seriji nije slagao s policajcima, njegov odnos s momcima u plavim uniformama u stvarnom životu je ipak drugačiji.

Tokom boravka u Beogradu Bojsi je imao posla i sa policijom, ispred Muzeja automobila, gde je imao snimanje, a ovo svoje iskustvo, glumac je podelio na Tviteru.

Policajac Bojan Stojković, koji radi na poslovima obezbeđenja policijske stanice Stari grad, primetio je engleskog glumca, kojeg je morao da "uhapsi" zbog parkiranja, ali i selfija.

"Bojsi ne možeš ove da parkiraš, ali da li mogu da dobijem selfi? Ne može se s tim raspravljati", napisao je glumac na Tviteru.

Bojan je inače glumcu ljubazno objasnio da tu nije dozvoljeno parkiranje, a onda ga upitao da naprave fotografiju, koja će mu ostati lepa uspomena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: