- Vesti -

Đijana je za Kobija Brajanta bila ceo svet: "Najdraže mi je kad smo zajedno" VIDEO

Nakon pogibije legendarnog košarkaša Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane, društvene mreže preplavili su snimci legendarnog košarkaša.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Ethan Miller
Foto: Getty/Ethan Miller

Pročitajte još:

Kao da je predviđao šta će mu se dogoditi: "Ne može život bez smrti"

Krenuli na utakmicu na koju nikad nisu stigli: Poslednje fotografije Brajanta i njegove ćerke

"Neeeeeeee, Bože, molim te, ne"

Koliko je živeo za košarku Kobi Brajant je objasnio u emotivnom filmu za koji je dobio Oskara VIDEO

Korisnici Tvitera objavljuju različite video-snimke i delove iz emisija i gostovanja proslavljenog košarkaša, ali posebnu pažnju privlače veoma emotivni snimci u kojima Brajant govori o svojoj ćerki Đijani.

Jedan od takvih snimaka je i ovaj u kojem Brajant govori o Đijani koja je trenirala košarku i htela da postane veliko ime u ovom sportu.

Foto: Getty/Elsa
Foto: Getty/Elsa

"Najdraže mi je kad smo ona i ja zajedno, pa nam priđu neki moji fanovi i kažu: "Trebalo bi da dobiješ sina, da neko nastavi tradiciju", a ona u tom trenutku kaže "Prepusti to meni"", rekao je Kobi voditelju u jednoj emisiji.

Otac i ćerka juče su putovali na košarkašku utakmicu. Legendarni košarkaš nije krio oduševljenje činjenicom da njegovu ćerku zanima košarka i da želi da igra u NBA-u. Često su zajedno gledali utakmice, trenirali i išli na turnire.

Inače, ubrzo nakon vesti o smrti Kobija Brajanta internet su preplavile peticije sa zahtevom da se njegov lik nađe na novom logou NBA lige koji trenutno krasi odraz legendarnog Džerija Vesta.

Tako bi liga koju je Brajant proslavio sjajnim igrama i velikom karijerom mogla da mu se oduži.

strana 1 od 119 idi na stranu