Bivši supružnici ponovo zajedno? "Obnovili su svoju romansu" FOTO

Prijatelji bivših holivudskih supružnika tvrde da su Bred Pit (56) i Dženifer Aniston (50) ponovo zajedno.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.01.2020.

12:00

Bivši supružnici ponovo zajedno?
Foto: Getty/Kevin Winter

Prema pisanju Mirora, Bred i Dženifer pokušavaju da obnove stari odnos.

Najbliži prijatelji slavnog para kažu da su Bred i Dženifer najmanje pet puta bili na sastanku pre nego što su se nedavno sreli na crvenom tepihu i izazvali brojne komentare na temu da su ponovo zajedno. Čak su i božićne praznike proveli zajedno u njenoj vili.

"Mislim da ona njega nikada nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kada je ostavio zbog Anđeline Džoli. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je veliki korak ako želite da nastavite dalje", rekao je prijatelj glumice.
Foto: Getty/Emma McIntyre
I prijatelji glumca tvrde slično za Breda Pita.

"Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama", rekao je njegov kolega čiji identitet Miror nije otkrio.

Podsetimo, kada su Breda na crvenom tepihu pitali da li će mu Dženifer praviti društvo na dodeli Oskara, Bred se nasmejao, pocrveneo i rekao kako nema pratnju. Kada su Dženifer novinari upitali o vezi s Bredom, imala je spreman odgovor.

"To je smešno. O čemu sve ljudi neće pričati", rekla je Dženifer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: