- Vesti -

Italijanska glumica: "Pokušavala sam da ga skinem sa sebe. Udarala sam ga, šutirala"

Italijansko-američka glumica Anabela Šjora svedočila je u slučaju protiv Harvija Vajnstina, te na sudu još jednom potvrdila da ju je holivudski producent brutalno silovao pre 25 godina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Jemal Countess / Staff
Foto: Getty/Jemal Countess / Staff

Šjora, koja je poznata po ulozi u kultnoj seriji "Sopranovi", rekla je da je Vajnstin nasilno ušao u njen stan na Menhetnu i silovao je. Ispričala je i da je pokušala da se odbrani i pobegne u kupatilo, ali da nije uspela, prenosi CNN.

Ona je prvi put javno o ovome govorila na jednom događaju u Njujorku 2017. godine.

"Pokušavala sam da ga skinem sa sebe. Udarala sam ga, šutirala... Osetila sam se bespomoćno jer je on veoma snažan", rekla je ona na sudu.

Vajnstin i dalje negira sve optužbe koje uključuju i silovanje. Ako slavni producent (67) bude osuđen, mogao bi iza rešetaka da provede ostatak života.

Šjora je jedna od šest žena za koje se očekuje da će svedočiti protiv Vajnstina. Mediji navode da suđenje za incident za koji Šjora tvrdi da se desio pre 25 godina teško da bi mogao da nastavi u Njujorku. Ipak, tužitelji nameravaju da iskoriste svedočenje ove glumice koja potvrđuje navode njihove optužbe da je Vajnstin seksualni predator. Kako bi to dokazali moraju da dokažu da je producent počinio teško seksualno zlostavljanje protiv najmanje dve osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu