Osnivač Fejsbuka dosledan: I dalje ide u lov na divljač sa lukom i strelom

Osnivač Fejsbuka, Mark Zukerberg je sebi postavio lični izazov i ima čvrstu nameru da ga ispuni.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2020.

11:54

Osnivač Fejsbuka dosledan: I dalje ide u lov na divljač sa lukom i strelom
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Osnivač i izvršni direktor Fejsbuka, Mark Zukerberg, 2011. godine je izjavio da je sebi postavio lični izazov da jede samo meso od životinja koje je sam ubio. Prema intervjuu iz časopisa Rolling Stone čak je jednom zaklao kozu i poslužio je Džeku Dorsiju, izvršnom direktoru Tvitera. Sada, u objavi o svojim novogodišnjim odlukama 2020., Zukerberg je otkrio da i dalje ide u lov.

"Ipak, ovih dana idem uglavnom s lukom i strelom", napisao je.

Na pitanje kakve je životinje lovio, generalni direktor Fejsbuka odgovorio je: "Divlje svinje."

Zukerberg nije bio baš potpuno dosledan u suočavanju sa svojim ličnim izazovima. Izveštaj stranice Today iz 2012. godine otkrilo je da je Zukerberg kupio šnicle u mesari u Palo Altu u Kaliforniji.

Ipak, 2017. godine Mark je obnovio svoj izazov, navodi Futurism.

Kao obrana Zukerberga i njegovog hobija, navodi se činjenica da su divlje svinje postale neverovatno destruktivne u Severnoj Americi i da su nanele dosta štete poljoprivredi u SAD-u i Kanadi, prenosi Klix.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: