- Vesti -

Glumac promenio mišljenje: "Recept za međusobnu bedu"

Britanski glumac Hju Grant promenio je mišljenje o braku, porodici i deci, te priznao da je pogrešio kada je mislio da je samački život bolji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Leon Neal / Staff
Foto: Getty/Leon Neal / Staff

Grant se prošle godine venčao sa televizijskom producentkinjom Anom Eberstajn sa kojom ima troje dece. Tokom intervjua u emisiji "Virgin Radio Breakfast Show", koja je emitovana juče ujutru, Grant je izjavio da se njegova percepcija braka i dece tokom godina menjala.

"Pa nisam bio u pravu", rekla je zvezda filma "Četiri venčanja i sahrana", koji se ranijih godina protivio braku, prenosi Independent.

"I deca, znate. Ranije sam prevrtao sam oči. Ljudi bi rekli: 'Oh Hju, ti to ne razumeš', i bili su u pravu", dodao je glumac.

Foto: Getty/Leon Neal / Staff
Foto: Getty/Leon Neal / Staff

Godine 2015, tada 59-godišnji glumac je za People rekao da baš i "ne veruje u brak".

"Video sam vrlo malo dobrih primera, možda pet, u životu, ali mislim da je u protivnom to recept za međusobnu bedu", rekao je tada.

Ipak, izgleda da se njegov odnos prema braku promenio tokom poslednje tri godine, odnosno od kako je započeo vezu sa Anom.

"Bilo je jako lepo venčati se. To je bila druga stvar koju sam odlagao toliko decenija. Veoma lepo. Veoma je lepo biti u braku", ponovio je Grant, koji ukupno ima petoro dece, od kojih dvoje deli sa bivšom hostesom jednog restorana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu