Kraljica traži administratora društvenih mreža: Plata 67.000 dolara

Britanska kraljica Elizabeta Druga spremna je da plati do 67.000 dolara godišnje čoveku koji bi upravljao njenim profilima na društvenim mrežama, a sve u cilju pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održi njeno prisustvo u javnosti i na svetskoj sceni.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 15.12.2019.

09:25

Kraljica traži administratora društvenih mreža: Plata 67.000 dolara
Foto: Getty/WPA Pool

Kraljevska porodica, koja je odnedavno prisutna i na Linkedinu, naglasila je da taj posao podrazumeva i animiranje publike širom sveta, a ne samo u Velikoj Britaniji i zemljama Komonvelta.

"Uspešan kandidat rukovodio bi malim digitalnim timom stručnjaka, kreirao strategiju sadržaja naših digitalnih kanala i radio s kolegama kako bi kontinuirano poboljšavali naše digitalno prisustvo", navodi se u saopštenju.

Izabrana osoba mora da obezbedi, kako se traži, da kraljičini digitalni kanali izazovu interes i privuku publiku, uz očuvanje reputacije i uticaja ove porodice.

Ta osoba bi takođe trebalo da bude iskusna u korišćenju različitih platformi za upravljanje sadržajem, društvenih mreža i analitičkih alata, piše CNBC.

Menadžer društvenih mreža imao bi godišnje 33 dana odmora (uključujuci praznike), besplatan ručak, obuku i doprinose za penziju.

Navedeno je i to da se godišnja plata kreće između 45.000 i 50.000 funti (oko 67.000 dolara), u zavisnosti od iskustva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: