Originalno: Pevač iskoristio snimak bivše devojke za svoj novi hit

Pevač je obradovao svoje fanove novom pesmom, ali šta će na to reći njegova bivša devojka kada čuje svoju govornu poštu u njegovom tekstu?

Život

Izvor: B92

Subota, 14.12.2019.

13:22

Originalno: Pevač iskoristio snimak bivše devojke za svoj novi hit
Foto: Gettyimages/ Rich Fury / Staff

Hari Stajls objavio je novu pesmu "Cherry" u kojoj možemo da čujemo snimljenu poruku na sekretarici na francuskom jeziku za koju su fanovi ubeđeni da ju je snimila Kamil Rov, manekenka i bivša devojka pevača sa kojom je bio u vezi od 2017. do 2018. godine.

Iako je ne spominje imenom i prezimenom u pesmi, Hari je rekao da je pitao za dozvolu za korišćenje snimljene poruke.

"Kada smo preslušavali album pitao sam je da dodam to. Želeo sam da zna kako sam se osećao u tom trenutku. Nije bilo u redu i bilo je zaista tako. Budete tužni kada se stvari ne odvijaju onako kako biste vi hteli. Postoje delovi koji su izuzetno patetični“, reko je pevač.

Jasno se čuje u pesmi da se radi o paru koji raskida i da tekst pesme jasno stavlja do znanja da njemu nije lako, piše Mens Health.

"Nedostaje mi tvoj akcenat i tvoji prijatelji... Da li znaš da ja još uvek pričam sa njima?“, stoji u tekstu pesme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: