Holivudski lepotan otkrio od koga je naučio sve što zna o seksu: "Špijunirao sam ga kao dete!"

Poznati "vampir" otkrio je jedan uvrnuti detalj iz svog života.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.12.2019.

20:07

Holivudski lepotan otkrio od koga je naučio sve što zna o seksu:
Foto: Gettyimages/ Emma McIntyre / Staff

Ijan Somerhalder otkrio je da je o seksu mnogo toga saznao tako što je špijunirao starijeg brata. U intervjuu za "Radio Endi" sa Endijem Koenom govorio je o svom seksualnom životu. Prvi put je imao seks s 13 godina s devojkom koja je tada imala 16 godina.

"Imam sedam godina starijeg brata, pa me je mnogo toga naučio. Bio je pravi Kazanova i stalno je imao neku devojku u svojoj sobi. Ja bih se sakrio u uglu njegovog prozora i posmatrao ga dok bi on bio s nekom devojkom. Mnogo toga sam tako naučio“, rekao je glumac.

Pošto u Luizijani zime znaju da budu veoma hladne, on bi se dobro obukao, a majka je mislila da on ide napolje da se igra s psima, pa bi mu još i kakao skuvala da se ne smrzne. On bi onda "obavio šta ima" i došao kući, piše Kosmopolitan. Dok su se glumac i voditelj smejali ovim dogodovštinama iz detinjsta poznatog glumca, to je zapravo bilo narušavanje privatnosti njegovog brata.

Komentari na ovaj intervju su bili veoma kritični i negativni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: