Balašević se prvi put obratio javnosti: "Dobio sam četiri stentića. Moći ću da trčim" VIDEO

Legendarni kantautor Đorđe Balašević danas se prvi put obratio javnosti nakon zdravstvenog "incidenta" od pre neku nedelju i rekao da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u "SBB hali Jezero" u Kragujevcu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.12.2019.

18:20

Balašević se prvi put obratio javnosti:
Foto: Aleksandar Girafon Živaljević

"Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima... koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole... Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu", kaže Đole.

U video-poruci snimljenoj u svom dvorištu u Novom Sadu, odlično rasploženi i poslovično duhoviti Balašević je rekao da se nada da će "za neki dan" dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

Balašević je istakao da mu je žao što je odložen koncert koji je trebalo da bude održan 15. novembra, "posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je Smak, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči".

"Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici... Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem... imam sto godina! Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu", našalio se Đole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: