Poznati su, uspešni i bogati, a nisu završili ni srednju školu FOTO

Brojne američke zvezde kao što su Džoni Dep, Kventin Tarantino i Rijanna nisu završile srednju školu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 08.12.2019.

14:00

Poznati su, uspešni i bogati, a nisu završili ni srednju školu FOTO
Foto: Getty/Frazer Harrison

Ne postoji savršen način da postanete uspešna osoba. Neke poznate ličnosti išle su u državne škole, druge su otišile od kuće, dok su neke odustale od svog školovanja.

Dženifer Lorens napustila je srednju školu kada je imala 14 godina. Posle toga je nastavila glumačku karijeru i sada je "samoobrazovana". Heri Stajls odustao je od srednje škole kada je imao 16 godina i to zbog audicije za Iks Faktor nakon čega je postao član benda One direction.

Žizel Bundšen, brazilska manekenka, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela. Uprkos tome, Žizel govori pet jezika. Nikol Kidman nije završila srednju školu kako bi nastavila glumačku karijeru. Počela je da radi u pozorištu, a sa 16 godina snimala je i filmove.

Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gde je potpisala muzički ugovor s diskografskom kućom Def Jam. Robert Dauni Džunior nikada nije bio dobar učenik. Otac mu je dao ultimatum da svaki dan ide u školu ili da pronađe posao. Odustao je u 15. godini.
Foto: Getty/Tristan Fewings
Džoni Dep imao je 15 godina kada je napustio srednju školu. San mu je bio da postane poznati rok muzičar. Džej Zi je odustao je od srednje škole kako bi radio. Bavio se prodajom narkotika, a tek potom postao muzička zvezda.

Kijanu Rivs je napustio školu sa 17 godina, jer se nikada nije uklopio. Imao je sukobe s nastavnicima i direktorom. Vupi Goldberg je napustila školu kada je imala 16 godina. Kao razlog za ovaj postupak navela je teško detinjstvo, nekoliko brakova i zavisnost o drogama.

Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku. Pre toga, dok je bio dete, želeo je da bude sveštenik. Kventin Tarantino je želeo je da nastavi filmsku karijeru i zbog toga je odustao od srednje škole kada je imao 15 godina. Imao je IQ 160.
Foto: Getty/Jean-ClaudeLANGE Jacques
Danijel Redklif odlučio je da se odmori od škole kada je imao 17 godina kako bi se usredsredio na svoju glumačku karijeru. Nije se vratio u školu. Rajan Gosling napustio je srednju školu kada je imao 17 godina.

Zvezde koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavin, Dru Barimor i Kati Peri, prenose američki mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: