Pogledajte šta se desi kada pokušate da fotokopirate 50 evra VIDEO

Ne predlažemo vam da se bavite fotokopiranjem novčanica, pogotovo jer je to krivično delo.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.12.2019.

15:38

Pogledajte šta se desi kada pokušate da fotokopirate 50 evra VIDEO
Foto: Depositphotos/welcomia

Youtuber poznat pod nadimkom "Caepa Cool", koga prati nešto više od 43 hiljade ljudi, napravio je eksperiment kako bi video šta će se dogoditi ako pokuša da fotokopira novac u običnoj fotokopir mašini.

Koristio novčanicu od 50 eura, a rezultati su iznenadili i njega i njegove pratioce. Nakon prvog pokušaja kopiranja, fotokopija novčanice je po sebi imala bele crte po celoj dužini. Onda je odlučio da proba da doda još jedan predmet za kopiranje kako bi video šta će da se desi.

U trećem pokušaju je prekrio deo novčanice belom trakom i konačno uspeo da zavara uređaj i kopira novčanicu bez crta, ali bilo je očigledno da je deo novčanice prekriven, piše index.hr. Ako ste se mislili da ćete se obogatiti fotokopirajući novčanice, moramo da vas razočaramo jer je i više nego očito da se radi o kopiji, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: