Glumac oštro kritikovao kolegu: "Volim te, brate. Ali čemu to?"

Dvojica glumaca imaju sjajan odnos, ali neke stvari ne tolerišu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 05.12.2019.

17:34

Glumac oštro kritikovao kolegu:
Foto: Gettyimages/ Sarah Morris / Staff

Zvezda "Akvamena" Džejson Momoa je veliki fan glumca Krisa Prata, ali nije mogao da ga ne kritikuje zato što plastikom zagađuje planetu.

Prat je podelio fotografiju na Instagramu iz saradnje sa Amazonom u kome pozira s plastičnom flašom u rukama, a Momoa je bio iskren u svom komentaru: "Brate, volim te, ali šta je sa plastičnom flašom. Bez upotrebe jednokratne plastike. Hajde!"

Narednog dana se Momoa izvinio zbog svog komentara, ali je rekao da ostaje pri svom mišljenju da poštuje Prata, ali da misli da treba svesti upotrebu plastike na minimum.

"Brate, ti znaš moju decu i ludo sam zaljubljen u tebe i volim sve što radiš. Žao mi je što je ovo naišlo na loše komentare jer nisam hteo da se to desi. Ja sam samo veoma strastven zbog korišćenja plastike koja se ne reciklira. Moramo da prestanemo sa upotrebom plastičnih flaša i nadam se da ćeš se izboriti da Amazon prodaje plastične flaše za vodu koje mogu da se koriste višekratno, a koje ćemo svi moći da kupimo. Inspiracija si mnogima, a ja sam jedan od njih“, napisao je Momoa.

Ovo nije prvi put da Momoa koristi svoju popularnost kako bi podigao svest o problemima okoline, piše Womans Healthmag. U septembru je imao strastveni govor u Ujedinjenim nacijama u Njujorku o klimatskim promenama, a naročito je ukazao na zagađenost okeana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: