Pevač uhvaćen u prevari? "Uzeo joj je ruku i stavio na svoje koleno" FOTO

Oženjeni pop pevač Džastin Timberlejk snimljen je kako u izlasku drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 24.11.2019.

13:50

Pevač uhvaćen u prevari?
Foto: Getty/Frazer Harrison

30-godišnja Ališa viđena je kako dodiruje koleno pevača koji je u braku s holivudskom zvezdom Džesikom Bil (37) pre nego što ju je on uhvatio za ruku.

Par je snimljen oko ponoći kako razgovaraju i piju u jednom baru u Nju Orleansu na pauzi snimanja filma "Palmer" u kojem glume ljubavnike.

Izvor britanskog taboida San (The Sun) tvrdi kako je 38-godišnji Džastin mnogo pio i nije mogao da stoji na nogama.

Posetioce bara šokiralo je to što se drže za ruke, s obzirom na to da je Timberlejk u braku s Džesikom Bil sedam godina, i da imaju 4-godišnjeg sina Silasa.

"U jednom trenutku uhvatio ju je za ruku i stavio na svoje koleno. Ona ga je zatim nežno mazila po nozi", rekao je jedan od svedoka.
View this post on Instagram

You watch #RaisingDion yet? Asking for a friend.

A post shared by Alisha Wainwright (@alishawainwright) on

Džastin je snimljen ranije ove nedelje s venčanim prstenom, ali ga tokom izlaska s koleginicom nije bilo.

Par je u četvrtak bio deo male grupe koja je zajedno pila u jednom baru u Nju Orleansu. Proveli su samo na balkonu oko 40 minuta pre nego što su se vratili unutra, prenosi Indeks. Veruje se kako su izašli na zadnji izlaz i napustili bar pola sata posle ponoći.
View this post on Instagram

🌧No sun but still fun 🌧

A post shared by Alisha Wainwright (@alishawainwright) on

Ališa je inače najpoznatija po svojoj ulozi Marije Roberts u seriji "Shadowhunters" i trenutno glumi uz Majkla B. Džordana u Netfliksovoj seriji "Raising Dion".

Džastin i Džesika, koji su se venčali 2012. godine, smatraju se jednim od stabilnijih holivudskih parova. Oboje redovno objavljuju dirljive posvete jedno drugom na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: