"Učio sam opet da hodam i nosio sam pelene": Pevač otkrio detalje nakon operacije

Legendarni engleski muzičar Elton Džon izjavio je da je morao ponovo da uči da hoda kada je dobio ozbiljnu infekciju nakon operacije raka prostate.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.11.2019.

20:55

Foto: Getty/Kevin Winter

On je ranije otkrio kako je teško podneo operaciju pre dve godine koja je bila uspešna, ali i da je bio na korak od smrti kada se posle toga razboleo na turneji u Južnoj Americi.

Tada je vraćen na intenzivnu negu u Veliku Britaniju, gde su usledile prave muke.

"Bukvalno sam morao ponovo da naučim da hodam. Bio sam ekstremno bolestan. Sve o čemu sam mogao da razmišljam dok sam ležao u svom bolničkom krevetu bilo je 'molim te, Bože, ne daj da umrem, želim da vidim svoju decu' i srećom, preživeo sam", rekao je Džon u razgovoru za BBC.

Elton je objasnio kako je bio prisiljen i da nosi pelene.
Foto: Getty/Kevin Winter
"Bio sam na sceni u Vegasu, u velikim bolovima. Odradio sam koncert noseći pelene i mislio sam - kada bi samo publika znala da pi*am u tom trenutku", našalio se Džon.

Elton kaže kako je danas dobro, ali oseća da mu je ostalo još malo vremena.

Borba s bolešću kod legendarnog muzičara usledila je nakon njegove dugogodišnje borbe sa zavisnošću od alkohola i droge.

U međuvremenu, Džon je otkazao sve nastupe, prenosi Kliks. Prošlog meseca potvrđeno je da neće nastupati na Glastonberiju sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: