- Vesti -

Oskarovac priznao da je odbio ulogu: "Pitali su me, rekao sam ne" FOTO

Kristijan Bejl otkrio je zašto više nije želeo da bude Betmen nakon što je superjunaka DC-ja glumio u tri filma.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Frazer Harrison
Foto: Getty/Frazer Harrison

Oskarovac je glumio Betmena u trilogiji Kristofera Nolana koja je uključivala tri filma: Betmen - početak (Batman Begins, 2005.), Vitez tame (The Dark Knight, 2008.) i Vitez tame: Povratak (The Dark Knight Rises, 2012.).

Rekao je kako je odlučio da neće ponovno da glumi Betmena jednostavno iz poštovanja prema reditelju trilogije Nolanu, kao i viziji studija za nastavak franšize.

45-godišnji glumac za "Toronto san" je otkrio kako je posle svoje prve uloge Betmena odmah pristao na drugi nastavak jer je znao da neće više dobiti takvu priliku.

"Kris mi je uvek govorio da ako budemo dovoljno srećni da napravimo tri, tad ćemo da stanemo", dodao je Bejl.

View this post on Instagram

2005 or 2008?

A post shared by Christian Bale (@christianbale_) on

"Odlazimo posle toga", rekao je Bejl kako mu je rekao Nolan.

"Kad su neizbežno došli i pitali da li hoćemo da snimamo i četvrti, rekao sam 'ne'. Moramo da se držimo Kristoferovog sna, on je uvek bio da napravi trilogiju", rekao je Bejl.

Bejla je kasnije zamenio Ben Aflek u Betmenu protiv Supermena: Zora pravednika iz 2016. godine i Ligi pravde iz 2017. godine, koje je režirao Zak Snajder, prenosi Indeks.

Ben Aflek je trebalo da režira novi film o Betmenu (The Batman, 2021.), ali je uloga reditelja pripala Metu Rivsu, dok će naslovnog junaka glumiti Robert Patinson.

strana 1 od 114 idi na stranu