Podrška na društvenim mrežama za panonskog mornara: "Izdrži legendo!"

Vest da Đorđe Balašević zbog zdravstvenih problema otkazuje koncert zabrinula je mnoge fanove poznatog pevača.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.11.2019.

10:24

Podrška na društvenim mrežama za panonskog mornara:
Foto: Aleksandar Girafon Živaljević

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, zbog zdravstvenog stanja pevača koncert se odlaže i apeluju na razumevanje fanova.

Panonski mornar doživeo je juče infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, potvrđeno je agenciji Beta. "Pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući", rekli su u Institutu.

Od kako se vest pojavila na društvenim mrežama, brojni obožavaoci i prijatelji šalju pevaču poruke podrške uz želje da brzo ozdravi i stane pred publiku. Dirljive poruke poslali su najbliži saradnici, ali i članovi porodice.

Povodom informacije da je Đorđe Balašević doživeo infarkt, oglasila se i njegova ćerka Jovana Balašević koja je na Instagramu saopštila da se pevač oseća dobro. "Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je Jovana. Brojni poštovaoci njegove muzike obkavljuju omiljene pesme i citate iz bogatog repertoara pevača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: