Princ Endru tvrdi da se ne seća žene koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje

Britanski princ Endru, koji se mesecima nalazi pod pritiskom zbog navodne veze sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, izjavio je da se ne seća susreta sa ženom koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.11.2019.

09:49

Princ Endru tvrdi da se ne seća žene koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje
Foto: Gettyimages/ Dan Kitwood / Staff

"Ne sećam se da sam tu ženu ikad sreo", rekao je treće dete kraljice Elizabete Druge o Virdžiniji Roberts, u intervjuu za BBC2, čiji mali deo je objavljen danas, dok će večeras biti emitovan u celini.

Na ponovljeno pitanje da li se uopšte seća te žene, princ Endru je rekao: "Ne".

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

Epstajn, koji je ove godine optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu, izvršio je samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: