- Vesti -

Bojan Perić: "Učenje u ranom detinjstvu - ključ uspeha u životu"

"Svaka manifestacija koja ima za cilj da kod dece izazove osmeh i pozitivnu energiju je nešto što treba podržati i što treba da bude deo naše svakodnevnice."

Podeli
Foto: Printscreen YouTube/PRVA
Foto: Printscreen YouTube/PRVA

"Pozivam sve da nam se pridruže u sredu na koncertu kako bismo omogućili da sva deca predškolskog uzrasta dobiju mogućnost da idu u vrtiće, gde će se uz igru, učiti da budu samostalna, odgovorna i kreativna", izjavio je uoči dobrotvornog koncerta glumac Bojan Perić, koji će se, zajedno sa glumicom Sofijom Juričan, naći te večeri u ulozi voditelja.

"Drago mi je što sam deo UNICEF-ove misije da svoj deci u Srbiji obezbedi najbolje moguće uslove za odrastanje. Ovo veče će biti posebno i uzbuđen sam da čujem kako će zajedno zvučati vrsni muzičari Nemanju Radulović i Stefan Milenković i poznati dečiji hor Kolibri", dodao je glumac.

Povodom 30. godišnjice od usvajanja Konvencije o pravima deteta, UNICEF organizuje dobrotvorni koncert koji će se održati 13. novembra u Sava centru.

Sva sredstva od prodaje karata za koncert biće preusmerena za podršku unapređenju programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Republici Srbiji.

Karte su u prodaji na blagajni Sava centra i na sajtu Tickets.rs.

Zlatni prijatelj koncerta je kompanija Vip mobile, a Srebrni prijatelj je kompanija NIS.

Naši partneri umnogome su doprineli da se uspešno organizuje ovakav jedan koncert. Pored njih, organizaciju događaja pomogle su i kompanije: SKY MUSIC, McCANN Beograd, 365 ADS DOO.

strana 1 od 114 idi na stranu