Šeron Stoun, u sedmoj deceniji, ponovila kultnu scenu koja joj je promenila život VIDEO

Glumica Šeron Stoun (62), možda je najprepoznatljivija po sceni iz kultnog filma "Niske strasti", u kojoj dok je ispituju policajci, zavodljivo prekršta noge. Čuvenu scenu iz 1992. godine, ponovila je ove nedelje.

Život

Izvor: B92, GQ, Kurir

Petak, 08.11.2019.

22:00

Šeron Stoun, u sedmoj deceniji, ponovila kultnu scenu koja joj je promenila život VIDEO
Foto: Printscreen / YouTube

Šeron je, naime, u Berlinu primila nagradu za ženu godine, koju dodeljuje magazin GQ, i posle 27 godina, sela na stolicu na bini, kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-godišnji sin Roan Bronstin.

Ona je, tokom govora, ponovila najpoznatiju scenu iz filma, a potom pozvala i publiku da to uradi sa njom. U govoru je otkrila da je ta čuvena scena bila momenat koji joj je promenio život.

"Pre više godina sedela sam na pozornici. Reditelj mi je tada rekao da skinem gaćice, pošto se vide a ja u toj sceni ne bi ni trebalo da ih nosim. Odgovorila sam: 'Naravno!' Nisam ni slutila da je to trenutak koji će mi promeniti život", rekla je Šeron o ulozi koja joj je donela veliku svetsku slavu, nakon čega je održala govor kojim je poslala snažnu i inspirativnu poruku.

Pogledajte kako čuvena scena izgleda 27 godina kasnije:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: