Monika i Čendler ponovo zajedno, a fanovi jedva prepoznali poznatog glumca: "Šta mu je sa licem?"

Monika i Čendler iz "Prijatelja" ponovo su, nakratko, osvanuli zajedno na selfiju koji je objavila Kortni Koks na svom Instagramu.

Život

Izvor: B92

Petak, 08.11.2019.

12:50

Monika i Čendler ponovo zajedno, a fanovi jedva prepoznali poznatog glumca:
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez

"Pogodite s kim sam otišla na ručak danas... Znam!!!! Mogu li biti srećnija?", napisala je Kortni uz fotografiju s kolegom iz serije Metjuem Perijem. "Pravi prijatelji", dodala je u haštagu.

"Meti! Volim vas", javila se i Dženifer Aniston, odnosno Rejčel iz serije, a oglasila se i Fibi, odnosno Lisa Kudrov. "Srećnice, srećnice", poručila joj je ona, a fanovi su u samo nekoliko sati fotografiju lajkovali više od dva miliona puta.

Ali, osim euforičnih komentara zbog okupljanja omiljenih likova iz "Prijatelja", bilo je i mnoštvo onih koje je zabrinuo izgled glumca.

"Meni Metju ovde uopšte ne izgleda kao Čendler. Kao da je skroz druga osoba", napisao je jedan od pratilaca.

"Šta je s njegovim licem?", napisao je drugi.

"Je li on bio na plastičnoj operaciji?", navaljivali su neki znatiželjni komentatori, ali fanovi su odmah stali u odbranu poznatog glumca.

"Dugo se borio sa zavisnošću i sad je na pravom putu. Lepo je videti ga da se smije", poručio je jedan od obožavatelja Perija.

"Monika je uvek bila tu da spasi Čendlera", zaključili su neki.
Peri, koji je četiri puta nominovan za nagradu "Emi", nikad nije sakrivao da se borio s depresijom i zavisnošću, a prošle godine je proveo tri meseca u bolnici zbog rupture creva, podseća Index.hr. Poslednji film snimio je pre čak deset godina, dok se u seriji zadnji put pojavio 2017. godine. Kad je reč o seriji koja ga je proslavila, iste godine je rekao da je više ne bi snimao.

"Imam tu noćnu moru koja se ponavlja, ne šalim se. Nekad imam noćnu moru da opet snimamo Prijatelje i da nikog nije briga. Snimimo celu seriju, vratimo se i nikog nije briga. Tako da, ako me pitaju, odbiću. Stvar je u tome da smo otišli na vrhuncu slave serije, ne možemo to da nadmašimo", rekao je za "Veniti fer" (Vanity Fair).

U februaru je objavio da su ga izbacili s odvikavanja, ali nakon što su ga fanovi zasuli porukama, napisao je: "Polako, ljudi, reč je o samo jednom sastanku. Vratio sam se na odvikavanje, gde pripadam".

Ranijih godina nije sakrivao da se tokom snimanja Prijatelja borio s alkoholizmom i zavisnošću od droga. Situacija se pogoršala pre 22 godine nakon što se povredio tokom vožnje džet-skijem. Lekari su mu prepisali jake tablete protiv bolova na koje se navukao.

"Uzeo sam ih i osećao se bolje nego što sam se ikad osećao. Imao sam veliki problem s tabletama i alkoholom i nisam mogao da prestanem s njima", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: