Glumac ozbiljno zabrinut: "Ako nastavim ovako, umreću!"

"Sada kada sam stariji sve to počinje da mi biva dosadno!"

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 07.11.2019.

14:25

Glumac ozbiljno zabrinut:
Foto: Gettyimages/ Frazer Harrison / Staff

Glumac Kristijan Bejl poznat je po svojim fantastičnim transformacijama za uloge koje svi pamtimo. Bejl je dobijao kilograme, drastično mršavio i onda opet nabacivao masu zbog mnogih uloga, ali izgleda da su ti dani daleko iza njega.

Nedavno je poznati glumac otkrio da zbog godina više nije sposoban da se podvrgne dramatičnim transformacijama.

"Stariji sam i osećam da ako nastavim da radim to i dalje, da ću umreti. Pa, ja ne želim da umrem", rekao je on.

Za ulogu u filmu "Američki psiho" on je doveo svoju figuru do savršenstva uz dijetu koju je on nazvao najrigoroznijom ikada. Za ulogu u filmu "Mašinista" smršao je skoro 30 kilograma i doveo svoju težinu do ispod 60 kilograma. Živeo je na vodi, jednoj jabuci i šoljici kafe na dan!

On je glumio Betmena u filmovima 2005, 2008. i 2012. godine i za tu ulogu je nabacio mišiće kako bi verodostojno glumio superheroja. Onda se 2013. godine ugojio 20 kilograma za ulogu u filmu "Američka prevara".

"Jeo sam mnogo krofni, čizburgera i sve što bi mi došlo pod ruku. Bukvalno sam jeo sve što sam stigao. Ugojio sam se skoro 20 kilograma i još radim na tome da se rešim tih kilograma", rekao je on nedugo posle premijere filma.

Ubedljivo najveća transformacija usledila je 2018. godine za ulogu u filmu "Čovek iz senke". Bejl je obrijao glavu, izbelio obrve i ugojio se skoro 30 kilograma kako bi odigrao ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: