Poznati reper priznao da svake godine vodi ćerku kod ginekologa po potvrdu da je nevina

Američki reper Ti Aj mnoge je šokirao izjavom kako svake godine vodi 18-godišnju ćerku kod ginekologa kako bi se uverio da je još nevina.

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.11.2019.

20:37

Poznati reper priznao da svake godine vodi ćerku kod ginekologa po potvrdu da je nevina
Foto: Gettyimages/Paras Griffin / Stringer

Reper je gostovao u potkastu "Ladies Like Us", gde je naglasio koliko mu je bitno da njegova ćerka tinejdžerka Dejdža Haris još nije imala seks, pri čemu je priznao da je vodi na njen godišnji ginekološki pregled kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

"Reći ću da je s 18 godina njen himen još netaknut", rekao je.

Dodao je kako Dejdža ima 18 godina, završila je srednju školu i upisala prvu godinu fakulteta.

"I da, ne samo da razgovaramo o seksu, imamo godišnje posete ginekologu radi provere njenog himena", kaže zvezda koja ima i trogodišnju ćerku Heires i 15-godišnjeg sina Kinga.

Voditeljke potkasta Nazanin Mandi i Nadja Moham mislile su da se šali ili da preteruje. Ali, Ti Aj je tada opisao detalje jedne posete ginekologu.

"Jednom, mislim da je bilo oko njenog 16. rođendana. To radimo. Odmah nakon rođendana slavimo", rekao je.

"Obično dan nakon žurke ona uživa u poklonima, a ja joj stavim nalepnicu na vrata: 'Ginekolog. Sutra. 9:30'", kaže.

Naravno, lekari nisu dužni da dele informacije pacijenta bez pristanka, tako da Ti Aj ćerku natera na to.
"Dejdža, žele da potpišeš ovo... da možemo da delimo informacije. Ima li nešto što želiš da ne znamo? Vidite, doktore, nema problema", opisao je.

Doktori su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge device nemaju netaknut himen - ali Ti Aj ne mari za to.

"Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sporom. Samo joj proverite himen i molim vas, vratite mi rezultate", rekao je reper doktoru prema vlastitom priznanju.

Voditeljke potkasta smejale su se njegovoj priči, ali su Dejdžu takođe nazvale zatvorenicom i kritikovale repera.

Ti Aj nije ni približno zabrinut za seksualnu aktivnost svog 15-godišnjeg sina Kinga - koji je već seksualno aktivan. Tinejdžer je pre nekoliko meseci priznao da je imao seks, a reper, iako nije bio oduševljen, samo se nasmejao tome.

"Ne želim da se moja deca seksaju pre nego im je vreme za to, ali ko će reći kad je to vreme?" rekao je i ipak priznao da se vodi dvostrukim standardima.

Njegova posesivnost nad seksualnim aktivnostima žena u njegovom životu, međutim, proteže se i na njegovu suprugu Tini (44). U nedavnoj epizodi potkasta "ExpediTlously" rekao je kako mu Tini duguje seks prema bračnom ugovoru.

U međuvremenu Dejdža ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu i pojavljuje se u porodičnom rijalitiju "T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle". Pažnja muškaraca nije joj nimalo strana, iako je njen otac potvrdio da sama limitira svoju interakciju sa suprotnim polom, piše Index.hr. Pre nego što je napunila 18 godina, upozorila je starije muškarce da prestanu da je opsedaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: