Glumac otvorio nalog na Instagramu i poslao važnu poruku svim fanovima VIDEO

Holivudski glumac Metju Mekonahi, koji je nedavno proslavio pedeseti rođendan, tek sada je, na oduševljenje brojnih fanova, odlučio da otvori profil na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu - Instagramu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.11.2019.

18:47

Glumac otvorio nalog na Instagramu i poslao važnu poruku svim fanovima VIDEO
Foto: Gettyimages/ Frazer Harrison / Staff

Kao prvu objavu glumac je odlučio da objavi video-snimak u kome je fanovima širom sveta poslao važnu poruku. "Kada ljudi dođu na moju stranicu, želim da vide mene. Ovo je prvi korak u mojoj nameri da s njima delim sebe, moje stavove i malo sam nervozan zbog toga jer, iskreno, znam da želim da vodim monolog, ali nisam siguran želim li da vodim dijalog. Ali, naučio sam da morate voditi i dijaloge, zato se radujem da sa vama podelim ko sam ja", rekao je Metju. Njegov video-snimak je do sada pogledalo skoro dva miliona ljudi, piše Klix.ba, a poznatog glumca prati više od 889.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: