Glumac se posle 35 godina karijere prvi put pojavio sa devojkom na crvenom tepihu FOTO

U muzeju Lakma u Los Anđelesu, uz podršku italijanske modne kuće "Guči", održano je deveto gala veče Art + film.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.11.2019.

09:01

Glumac se posle 35 godina karijere prvi put pojavio sa devojkom na crvenom tepihu FOTO
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison / Staff

Ovaj put organizatori su odali počast američkoj umetnici Beti Sar i reditelju Alfonsu Kuaronu koji je dobio Oskara za film "Roma". Najveću pažnju među zvanicama izazvao je glumac Kijanu Rivs, koji se na crvenom tepihu prvi put u 35 godina karijere pojavio držeći devojku za ruku. Reč je o 46-godišnjoj umetnici Aleksandri Grant.
Foto: Gettyimages/Neilson Barnard / Staff
Prema pisanju magazina "Pipl", njih dvoje su najbolji prijatelji i sarađuju već godinama. Prvi put su zajedno radili još 2011. na glumčevoj knjizi "Ode to Happiness".

Ponovo su se udružili 2016. godine za knjigu "Shadows" koju je Rivs napisao, a Grantova ilustrovala. Par je osnovao i izdavačku kuću Eks artists buks 2017. godine, piše Klix.ba. Strani mediji pišu da je Aleksandra Grant prva devojka s kojom je glumac pozirao držeći se za ruke na crvenom tepihu u svojoj 35 godina dugoj karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: