Ne može da se izbori sa alkoholom: Slavni glumac ponovo uhvaćen u pijanom stanju FOTO / VIDEO

Glumac Ben Aflek javno je priznao da ima problem sa alkoholom, da je na odvikavanju od istog, kao i da godinu dana nije popio ni kap alkohola, ali izgleda da se glumac ponovo odao ovom poroku.

Život

Izvor: B92

Utorak, 29.10.2019.

14:45

Ne može da se izbori sa alkoholom: Slavni glumac ponovo uhvaćen u pijanom stanju FOTO / VIDEO
Foto: Getty/Gabriel Olsen

Prema pisanju stranih medija, Ben je uslikan pijan u subotu uveče, a to dokazuju i fotografije i video-snimci nastali na ulici.

Naime, glumac je ranije počeo sa proslavom Noći veštica, pa je uhvaćen na ulici pijan. Ben se u tamnom odelu i sa maskom kostura na licu teturao nakon žurke koju je organizovao UNICEF u Holivudu.

Glumac je vidno pijan pozirao novinarima u zagrljaju sa nepoznatom mladom devojkom, a mediji navode da mu je ona bila pratilja na zabavi. Na snimku, koji su objavili strani mediji, vidi se kako devojka ulazi u automobil, a on ostaje da pozira paparacima.

Na snimku se vidi da Ben jedva stoji na nogama, da posrće, a u jednom trenutku zamalo nije pao, da se nije naslonio na automobil.
"Teško je i neuhvatljivo ostati trezan svima koji se bore protiv ove zavisnosti. Ben je priznao da će s vremena na vreme posustati. Nije nikad došao do tačke da je zavisnost postala prošlost", izjavio je Aflekov prijatelj nakon što su "procurele" fotografije i snimci.

Pre nego što je otišao na dobrotvornu zabavu, Aflek se na Instagramu našalio sa svojim problemom sa alkoholom.

"Provalili ste me, počeo sam da izlazim. Ali, budimo ozbiljni na trenutak i recimo nešto što je zaista važno. Više od godinu dana se lečim od zavisnosti od alkohola, a deo tog puta je i pomaganje drugima. The Midnight Mission je neverovatna organizacija koja pomaže oko smeštaja, oporavka, obučavanja i razvoja onima kojima je potrebno. Doniraću im novac jer postoje ljudi koji se svakodnevno bore protiv zavisnosti, a nemaju sredstava i treba im pomoć", napisao je Ben.

Jutro nakon žurke, Ben se družio sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner (47) i decom ispred kuće.

"Događa se, pogrešio sam, ali neću dopustiti da me to uništi", rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: