Fanovi pevača zgroženi zbog onoga što mu je na nastupu uradila jedna od obožavateljki VIDEO

Obožavatelji braće Džonas besni su nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom obožavateljka hvata Nika Džonasa za noge i zadnjicu.

Život

Izvor: B92

Subota, 26.10.2019.

13:55

Fanovi pevača zgroženi zbog onoga što mu je na nastupu uradila jedna od obožavateljki VIDEO
Foto: Gettyimages/ Rich Fury Staff

Jedan od posetioca koncerta braće Džonas u Los Anđelesu snimio je neprihvatljivo ponašanje obožavateljke koja se ponašala kao da ima pravo da hvata mladog pevača samo zato što sluša njegovu muziku.

Dok je Nik pevao "Only Human" devojka ga je nemilosrdno hvatala, a on je u jednom trenutku odgurnuo njenu ruku sa sebe. U pomoć mu je priskočilo obezbeđenje, koji je prišao devojci i pojasnio joj da treba da se smiri, piše index.hr. Dok Nik još nije javno prokomentarisao incident, njegovi fanovi besne na društvenim mrežama. Slažu se da je njeno ponašanje "odvratno, zastrašujuće i jezivo". "Ovo je stvarno nepoštovanje čoveka", komentisala je osoba koja je video snimila.

"Dragi Nik, u ime ostalih obožavatelja želim da ti se izvinim za ovo što se dogodilo na "Hollywood Bowlu". Niko ne bi trebao da bude tako dodirivan od strane stranca bez pristanka. Nadam se da ćemo se mi ostali iskupiti i pokazati ti šta znači poštovanje", napisala je jedna obožavateljka.

"Moraju da prestanu da ga diraju i tačka", dodala je druga.

"Ovo je prešlo sve granice", smatra treća.

"Ovo je doslovno seksualni napad", napominje još jedna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: