Dženifer Aniston priznala da je ranije imala lažni profil na Instagramu, ali nije jedina

Glumica Dženifer Aniston nedavno je napravila Instagram profil i izazvala veliku pažnju javnosti, jer je u rekordnom roku dobila milion pratilaca, a nekoliko dana nakon toga je u emisiji "Jimmy Kimmel Live" priznala da je neko vreme imala lažni profil.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2019.

08:40

Dženifer Aniston priznala da je ranije imala lažni profil na Instagramu, ali nije jedina
Foto: Gettyimages/Gareth Cattermole

"U periodu kada sam razmišljala da se pridružim Instagram zajednici, shvatila sam da pre svega moram da razumem taj svet i uronim u svet društvenih mreža", rekla je Aniston. Business Insider piše da Aniston nije prva poznata ličnost koja je koristila lažni profil na društvenim mrežama. Njena imenjakinja Dženifer Lovrens je prošle godine ispričala kako nema javni profil na društvenim mrežama, ali da je tu poput nijemog posmatrača, piše klix.ba.

"Ja gledam, ali ne govorim", rekla je Lovrens za magazin InStyle.

Nije poznato koliko poznatih ličnosti koristi društvene mreže na način na koji je to radila Dženifer Aniston. Ono što je sigurno je da je njena strategija delotvorna pa tako Aniston ima više od 15 miliona pratilaca na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: