Obračun jutjubera, Baka Prase poručio: "Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog" VIDEO

Zbog jutjub klipa u kom kritikuje ponašanje internet zvezda, Kristina Đukić ušla je u otvoreni sukob sa popularnim Baka Prasetom.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.10.2019.

12:45

Obračun jutjubera, Baka Prase poručio:
Foto: Printskrin/Prva

Uključili su se i njihovi fanovi, uglavnom tinejdžeri, a neki su bilil raspoloženi i da se fizički obračunaju. Glavni akteri ovog velikog jutjub rata Kika i Baka Prase gostovali su u "Jutru" na televiziji Prva gde su pokušali da objasne kako je došlo do ove svađe, kako se drama razvijala i gde treba da se završi. "Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog", rekao je na početku Baka Prase, koji je takođe naglasio da on u svojim klipovima ne poziva na fizičko nasilje i da to njegovi fanovi prepoznaju.

"Ja bih bila ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama", kazala je Kika koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

Kako se razvijala ova njihova diskusija i gde je kraj ovom sukobu, pogledajte u videu koji sledi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: