- Vesti -

"Ti si dokaz da anđeli postoje": Pevač se uoči godišnjice smrti prisetio stradalog kolege FOTO

Sutra se navršava tačno 12 godina od smrti jednog od najboljih vokala i najomiljenijih pevača na Balkanu, makedonskog pevača Tošeta Proeskog.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

Hrvatski pop pevač Toni Cetinski objavio je emotivnu poruku i sliku na Instagramu povodom godišnjice Tošetove smrti.

Toše i Toni bili su veliki prijatelji, a Toni se često u svojim izjavama za javnost, ali i objavama na društvenim mrežama seti svog "bratka".

Pevač je uvek otvoreno govorio koliko je poštovao i voleo svog kolegu i druga, kao i koliko ga je njegova prerana smrt pogodila.

Toni se i ove godine, uoči godišnjice smrti Tošeta Proeskog, prisetio tog strašnog dana i tužne vesti o pogibiji pevača:

"Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti no ipak nemilosrdno dođe i podsjeća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo što nam nosi sljedeći dan.
Jako je teško evo već dvanaestu godinu prihvatiti kako te nema tu. Jedina nam je nada to što si bio i ostao dokaz da anđeli u ljudskom obliku postoje i ostaju uvijek tu kraj nas.
Uvijek volim reći i ponoviti, da si bio stvarno poseban. Zahvaljujući tebi, tvom ponašanju, skromnosti, djelima, siguran sam, da su anđeli tu s nama i u ljudskom obliku. Bio si jedan od onih ljudi koji vraćaju vjeru u ljudskost, u anđele koji hodaju zemljom.
Mogao si tu na zemlji još puno toga, ali sve ćemo nadoknaditi kada se jednom sretnemo gore u svemiru, na nekom proplanku.
Dragi Toše volimo te do posljednjeg daha. ZAUVIJEK BRATKO MOJ", napisao je Toni ispod objavljene Tošetove fotografije.

View this post on Instagram

Zauvijek u ❤ #tošeproeski

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Ova Tonijeva objava pokrenula je emotivne komentare njegovih pratilaca na Instagramu koji su se takođe rečima hvale setili ovog velikog pevača i čoveka.

"Nikad prežaljen, zauvek u srcu", "Spavaj mirno sa anđelima kakav je i sam bio", "Nikad zaboravljen", "Mnogo nam fališ Toše", "Bravo Toni, baš tako, bio je anđeo u ljudskom obliku. Hvala ti za lepe reči", samo su neki od komentara.

Toni je, pored ove fotografije i teksta, objavio i kolaž od šest fotografija na kojima je zagrljen sa Tošetom, a fotografije prati natpis: "Toše forever", uz emotikon srca i ruku sklopljenih u molitvi.

strana 1 od 118 idi na stranu