Blejk Lajvli i Rajan Renolds imaju veoma dobar razlog zašto kriju decu od očiju javnosti

Dok neki od nas jedva drže jezik za zubima i dva minuta, oni su tajnu čuvali mesecima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 10.10.2019.

21:36

Blejk Lajvli i Rajan Renolds imaju veoma dobar razlog zašto kriju decu od očiju javnosti
Foto: Gettyimages/Steven Ferdman

Koliko god bili uporni, paparaci ne mogu da dođu do svih informacija o životu Blejk Lajvli. Blejk i njen suprug Rajan Renolds stvarno znaju kako da prođu ispod radara javnosti. Oni su uspeli da sakriju od svih da su postali roditelji po treći put i to je bila tajna koju su mesecima čuvali za sebe.

Brojni mediji su potvrdili da je Blejk donela na svet treće dete i da ono sada ima oko dva meseca, piše Kosmopolitan. Za sada, par ne želi da otkrije pol deteta, a sve zbog toga što žele da njihova deca imaju što normalniji život.

Prema pisanju jednog stranog medija, Rajan i Blejk rade sve što mogu ne bi li njihovoj deci obezbedili sve uslove da vode normalan život, imaju normalno detinjstvo i da bezbrižno rastu. Par živi van Njujorka i daleko od očiju javnosti, a Blejk ima izuzetno dobru pomoć u svim obavezama oko dece i doma.

Za poznati par izlaganje dece očima javnosti i skretanje pažnje na sebe na taj način je veoma sebično.

"Želimo da naša deca imaju normalan život kao što smo ga imali i mi. Ne želimo da im uskratimo to što smo mi imali jer je to veoma sebično", izjavila je Blejk 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: