- Vesti -

Blejk Lajvli i Rajan Renolds imaju veoma dobar razlog zašto kriju decu od očiju javnosti

Dok neki od nas jedva drže jezik za zubima i dva minuta, oni su tajnu čuvali mesecima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Steven Ferdman
Foto: Gettyimages/Steven Ferdman

Koliko god bili uporni, paparaci ne mogu da dođu do svih informacija o životu Blejk Lajvli. Blejk i njen suprug Rajan Renolds stvarno znaju kako da prođu ispod radara javnosti. Oni su uspeli da sakriju od svih da su postali roditelji po treći put i to je bila tajna koju su mesecima čuvali za sebe.

Brojni mediji su potvrdili da je Blejk donela na svet treće dete i da ono sada ima oko dva meseca, piše Kosmopolitan. Za sada, par ne želi da otkrije pol deteta, a sve zbog toga što žele da njihova deca imaju što normalniji život.

Prema pisanju jednog stranog medija, Rajan i Blejk rade sve što mogu ne bi li njihovoj deci obezbedili sve uslove da vode normalan život, imaju normalno detinjstvo i da bezbrižno rastu. Par živi van Njujorka i daleko od očiju javnosti, a Blejk ima izuzetno dobru pomoć u svim obavezama oko dece i doma.

Za poznati par izlaganje dece očima javnosti i skretanje pažnje na sebe na taj način je veoma sebično.

"Želimo da naša deca imaju normalan život kao što smo ga imali i mi. Ne želimo da im uskratimo to što smo mi imali jer je to veoma sebično", izjavila je Blejk 2016. godine.

strana 1 od 118 idi na stranu