- Vesti -

"Prijatelji" ponovo na okupu: "Niko se nije skinuo go, ali smo se svi mnogo smejali" VIDEO

Iako više ne rade na projektu koji ih je proslavio, "Prijatelji" su ostali prijatelji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Handout
Foto: Gettyimages/Handout

Dženifer Aniston je gostujući u emisiji Hauarda Sterna potvrdila da se svih šest "Prijatelja" okupilo na večeri prvi put nakon mnogo vremena. Iako su mnogi fanovi mislili da su na večeri bili samo Dženifer, Met le lank i Kortni Koks, glumica je objasnila celu situaciju. Ekipa je uspela da nađe vremena za druženje pa su se svi okupili u kući Kortni Koks.

"Pre nekoliko dana smo večerali zajedno. Cela ekipa. Svi su bili tu. Dejvid Švimer je bio u gradu i svi smo imali dovoljno vremena, pa smo se sastali. Mnogo smo se smejali", rekla je 50-godišnja glumica.

Akcenat je stavila na činjenicu da je celo veče bilo ispunjeno smehom i zabavom pa se nasmejala na Sternovo pitanje o tome da li se iko skinuo tokom druženja, jer se slična situacija odigrala u jednoj od epizoda serije.

"Bili smo kod Kortni, niko se nije skinuo, bili smo jako civilizovani. Ali smo se mnogo smejali", rekla je raspoloženo.

Serija "Prijatelji" (Friends) je priča o šest prijatelja koji se svakodnevno druže u Njujorku, podseća Klix.ba. Glavne uloge tumače Dženifer Aniston (Rejčel), Lisa Kudrov (Fibi), Kortni Koks (Monika), Mat le Blank (Džoi), Dejvid Švimer (Ros) i Mejtu Peri (Čendler). Snimana je od 1994. do 2004. godine i sadrži ukupno deset sezona. Iako je snimanje završeno pre 15 godina, serija je i danas popularna i nastavlja da osvaja nove generacije.

"Svima nam nedostaje serija. Ja ne bih bila ovo što jesam bez svega toga. Ne znam da li bi trebalo da snimimo neke nove epizode serije, mislim da nova verzija ne bi bila ni približno dobra kao ovih deset sezona. To bi moglo da uništi sve", rekla je Dženifer Aniston.

strana 1 od 118 idi na stranu