Putin dobio čestitku za rođendan iz Holivuda? FOTO/VIDEO

Stanovnici Los Anđelesa objavili su na Istangramu fotografije snimak neidentifikovanog aviona kako na nebu iznad Holivuda "crta" haštag #VVP67, koji je, po mišljenju korisnika te društvene mreže, predstavljao rođendansku čestitku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.10.2019.

10:15

Putin dobio čestitku za rođendan iz Holivuda? FOTO/VIDEO
Foto: Tanjug/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Na snimku se vide prva inicijali ruskog predsednika VVP - Vladimir Vladimirovič Putin, dok 67 predstavlja broj godina koje je juče napunio.

Jedan korisnik je objavio snimak na kom se vidi da je čestitka napravljena malim avionom koji je kružio nebom.
Putin je inače svoj 67. rođendan proslavio u divljini, daleko od Kremlja, uživajući u planinarenju tajgama s nekoliko svojih kolega zvaničnika, prenosi Sputnik.

Na video snimku i fotografijama koje su jučće objavljene moglo je da se vidi kako se Putin i ministar odbrane Sergej Šojgu penju u planine i skupljaju pečurke.
View this post on Instagram

#VVP67 or #VVPG7 #MERCURYRETROGRADE

A post shared by Preston Olivia James (@prestonoliviajames) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: