Zdravko Čolić rasprodao beogradski koncert: Planula Arena!

Najveća zvezda naše muzičke scene Zdravko Čolić rasprodao je Štark arenu u rekordnom roku!

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.10.2019.

09:40

Zdravko Čolić rasprodao beogradski koncert: Planula Arena!
Foto: Printscreen TV Prva

Zbog nezapamćenog interesovanja Čola je zakazao za 30. novembar još jedan koncert u Areni! Hiljade obožavatelja nije časilo časa da kupi karte kako bi uživalo u pesmama svog omilljenog pevača, pa zato i ne čudi što ih je više od 16.000 „nestalo brzinom svetlosti" . Karte za drugi koncert su od danas (7. oktobar) u prodaji po istim cenama.

Muzička legenda, jedna od retkih koja se može pohvaliti rasprodatim koncertima na drugom kraju sveta, održao je nezapamćene nastupe po Americi, a kruna turneje "Ono malo sreće" i najveći spektakl na kojem će da "gori vatra" desiće se 29. i 30. novembra u Beogradu! Osim novih hitova "Tebe čuvam za kraj", "Ničeg nije bilo izmedju nas" i "Ono malo sreće", publika će uživati i u bezvremenskim klasicima "Mađarica", "Stanica Podlugovi", "Ti si mi u krvi" „Ružice moja ruška", "Pjevam danju, pjevam noću", „Ti živiš u oblacima mala"...

"Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu! Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja sa divnom publikom i vreme je da ponovimo! Stvarno sam se uželeo! Sretan sam i sa velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar. – rekao je legendarni Zdravko Čolić, koji se javio iz Amerike gde je upravo završio svoju više nego uspešnu turneju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: