Beskućnica anđeoskog glasa oduševila svet VIDEO

Pre tri dana jedan policajac u podzemnoj železnici Los Anđelesa snimio je ženu koja je pevala Pučinijevu operu i taj snimak postao je pravi hit na internetu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 01.10.2019.

09:28

Default images

Policajac Hektor Guzman je bio očaran predivnim glasom koji je odjekivao podzemnom železnicom. On je video-sniamk podelio na društvenim mrežama prikupivši više od 270.000 pregleda u ta tri dana.

Ljudi su bili oduševljeni njegovim vide-snimkom i neverovatnim glasom te žene.

"Godinama sam je viđala na stanici. Jednom sam čula pesmu 'Ave Marija' i mislila sam da zvuk dolazi sa radija. Svi imaju svoju priču, pa tako i ova žena. Nisam znala da je godinama beskućnik, ali ona je živo biće, to je sve što je važno", napisala je jedna korisnica Tvitera.

Mediji su otkrili da je reč o Emili Zamurki (52), beskućnici, koja je došla u SAD pre nekoliko decenija. Ona je medijima ispričala da je zbog zdravstvenih problema završila na ulici. Naime, kako bi pokrila sve troškove počela je da svira na ulici, ali je njena violina ukradena, pa joj je od tada sve krenulo nizbrdo, prenosi RT.

Ona je rekla da voli da peva u metrou zbog akustike koja je podseća na nastup u sali i nada se da će joj novopečena slava pomoći da stane na noge.

"Biću jako zahvalna svakome ko pokuša da mi pomogne da se sklonim sa ulice i imam svoj dom i svoj instrument", rekla je Emili za televiziju ABC7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: