Ministar Mali trčao maraton u Berlinu: "Važno je da istrajete"

Ministar finasija Siniša Mali ovog vikenda boravi u Berlinu, gde je bio jedan od učesnika maratona koji je organizovan u ovom gradu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 29.09.2019.

15:40

Ministar Mali trčao maraton u Berlinu:
Foto: Privatna arhiva

Ministar, inače poznat kao ljubitelj sporta, nije želeo da propusti ovu priliku i trči zajedno sa ostalim takmičarima. Mali je za B92 izjavio da je zadovoljan trkom, kao i da je popravio sopstveni rekord:

"Dosta bolje vreme nego u Atini, bio sam čak za pola sata brži nego na tom prvom maratonu, tako da sam zadovoljan. Stvarno sam dao sve od sebe, iako su bili jako loši vremenski uslovi. To je borba sa samim sobom, ali važno je da istrajete", rekao je Mali.
Foto: Privatna arhiva
Ministar se i fotografijom na Instagramu pohvalio da je oborio lični rekord:

"Još jedna završena trka na 42 km! Ovog puta i dosta bolje vreme - 4 sata i 28 minuta!", napisao je Mali ispod fotografije.

Odmah nakon objave fotografije usledili su i komentari njegovih pratilaca koji su mu čestitali na postignutim rezultatima, a neki od njih su fotografiju prokomentarisali sa "bravo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: