Piter Dinklidž bez dlake na jeziku: Zbog ovoga izbačen deo njegovog govora sa dodele nagrada VIDEO

Piter Dinklidž sinoć je osvojio nagradu "Emi" za izvanrednu sporednu mušku ulogu u dramskoj seriji, za ulogu Tiriona Lanistera u "Igri prestola".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2019.

17:12

Piter Dinklidž bez dlake na jeziku: Zbog ovoga izbačen deo njegovog govora sa dodele nagrada VIDEO
Foto: Gettyimages/Matt Winkelmeyer

Govor kojim se zahvalio svima na kraju nije u celosti emitovan zbog nekih neprimerenih delova koje su producenti odlučili da iseku, prenosi Index.hr.

"Nemam pojma šta ću reći, ali idemo. Smatram se takvim srećnikom što sam član zajednice koja nije ništa drugo nego odraz tolerancije i različitosti. Inače ne bih ni stajao na ovakvoj pozornici. Prošlo je desetak godina, sve rečeno i učinjeno, od trenutka kada sam upoznao Dejva i Dena pa sve do sada. Nisam imao pojma u šta sam se upustio, ali znao sam da su oni baš sjajni. Znojili smo se i smeali. Dejv i Den, za vas smo doslovno prošli kroz vatru i led. I sve bih to ponovio od srca", bio je govor koji su gledaoci mogli da čuju na televiziji, ali jedan deo je u njemu nedostajao.

Dinklidž je Dejvida Beniofa i Dena Veisa nazvao "najtalentovanijim j*benim ljudima", dodavši kako ga nije briga jer je sve ionako gotovo. Taj su deo producenti izbacili prilikom prenosa, smatrajući ga neprimerenim za televiziju.

Inače, ovo je bila istorijska pobeda za Pitera: to je prvi put da je glumac osvojio četiri Emija za istu sporednu ulogu u dramskoj seriji. Takođe, "Igra prestola" po četvrti je put proglašenja najboljom televizijskom serijom, što je još jedan od uspeha i za samog Dinklidža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: