"Rekao mu je da će ga ubiti": Gvinet Paltrou otkrila zašto je Bred Pit njen heroj

U svetu Holivuda nije lako biti žena, ali je dobro ako imate uz sebe muškarca koji može da vas zaštiti.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.09.2019.

14:00

Foto: Gettyimages/Phillip Faraone

Povodom izlaska filma "Ad Astra", u kojem igra glavnu ulogu, Bred Pit dao je veliki intervju CNN-ovoj Kristiane Amanpur u kojem je, između ostalog, progovorio i o tome kako se suprotstavio holivudskom zlostavljaču Harviju Veinstajnu.

Pit je u devedesetima bio u vezi s glumicom Ginet Paltrou koju je tada Veinstajn angažovao za ulogu Džejn Ostin u filmu "Emma". Gvinet je još ranije ispričala kako ju je holivudski producent pozvao u svoj apartman pre početka snimanja, na šta je ona pristala verujući da je u pitanju poslovni sastanak. Kad su stigli, on je počeo da je dodiruje i predložio da odu u sobu na masažu.

Glumica je to odbila i otišla kod tadašnjeg dečka Breda Pita i sve mu ispričala, piše index.hr. Pit se suočio s njim, a on je uporno negirao optužbe.

Amanpur ga je u intervjuu pitala kako se suprotstavio čoveku kojeg su se donedavno u Holivudu skoro svi bojali.

"Ja sam u tom trenutku bio samo dečak s planine Ozark na igralištu. A to je bio način na koji smo mi tamo rešavali stvari. Samo sam hteo da se pobrinem da se ništa ne dogodi kasnije jer je ona trebala da snimi dva filma. Mislim da je zanimljivo da se, u Holivudu posebno, dinamika na radnom mestu između muškaraca i žena ponovno kalibrira, na vrlo dobar način, način koji smo predugo čekali. I mislim da je to važna priča", zaključio je Bred Pit.

''Bradov napad bio je toliko jak kao da ga je uhvatio bacio ga je o zid. To što je uradio da mene zaštiti u doba kada nisam imala ni snagu ni moć jednostavno je neverovatno'', rekla je Gvinet ranije u emisiji "SiriusXM".

''Rekao mu je da će ga, ako se ikad više budem osećala neugodno zbog njega, ubiti'', ispričala je glumica dodajući kako će Bredu uvek biti zahvalna na tome šta je uradio za nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: