Mnogi su zgroženi: Vitni Hjuston ponovo na turneji

Jedna od najpoznatijih i najtalentovanijih pevačica umrla je pre sedam godina i to u 49. godini života, a sada se najavljuje njena hologramska turneja.

Život

Izvor: B92

Petak, 20.09.2019.

16:30

Mnogi su zgroženi: Vitni Hjuston ponovo na turneji
Foto: Getty/Kevork Djansezian / Staff

Fanovi Vitni Hjuston tako će sledeće godine na koncertu uživati uz njene legendarne hitove "I wanna dance with somebody" i "I will always love you".

Da će se sledeće godine održati hologramska turneja davno preminule zvezde, izvestio je magazin Roling stoun, a prvi koncert će biti održan u Meksiku, 23. januara.

Trajaće sve do 3. aprila kada će biti održan poslednji koncert u Minsku. Takođe, koncerti će biti održani u Dablinu, Brajtonu, Londonu, Briselu, Amsterdamu, Gentu, Cirihu...

BASE Hologram stoji iza ovog događaja, a kompanija je takođe producirala emisije u kojima su bili Badi Holi i Roi Orbison, i još jedan sa operskom pevačicom Marijom Kalas.
"Čudno" je jedna reč koja opisuje posmrtne nastupe popularnih umetnika, navodi Roling stoun, te dodaje da mnogi takođe ukazuju na hologramsku turneju kao na "bezosećajno iskorišćavanje mrtve pevačice".

Kompanija BASE, koja je radila hologram preminule pevačice, pokazala je fotografiju stajlinga holograma pevačice - zlatna kožna jakna, farmerke i bele košulja, kao i prepoznatljivi crveni ruž pevačice. Na turneji će biti i bend koji će svirati kao i prateći vokali i plesači.

Međutim, ova vest izazvala je podeljene reakcije obožavatelja. I dok su jedni oduševljeni, drugima se ona nikao ne sviđa.

"Ovo je odvratno i pokazuju koliko je ni malo ne poštuju", komentar je na ovu vest na Tviteru jednog korisnika ove društvene mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: