Veliki povratak seksi lutkica: Nikol konačno pristala da se vrati u grupu i zaradila milione

Nevaljale lutkice opet će udružiti snage.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2019.

13:17

Veliki povratak seksi lutkica: Nikol konačno pristala da se vrati u grupu i zaradila milione
Foto: Gettyimages/Bradley Kanaris

Poznata grupa devojaka "The Pussycat Dolls" spremna je da se vrate na scenu nakon što je i Nikol stavila svoj potpis na papir.

Nakon što su se rastale 2010. godine kako bi se svaka posvetila svojoj karijeri, buduće okupljanje lutkica bilo je neizvesno.

Nikol je uspela da proda nekoliko miliona albuma i da postane sudija u "X faktoru", a ostale devojke su uspele da izgrade karijeru rijaliti zvezda.

Izgleda da je sada grupa koja je prodala preko 54 miliona albuma širom sveta spremna da se okupi ponovo nakon potpisivanja višemilionskog ugovora.
Foto: Gettyimages/Amy Sussman
Nikol će se pridružiti Melodi Tornton, Kimberli Vajat, Ešli Roberts, Karmit Bašar i Džesiki Suti. Grupa navodno planira novu muziku i rad na televiziji, piše Dejli star (Daily Star). Izvor blizak devojkama rekao je da je Nikol do sada odbijala da potpiše ugovor, ali kako se bliži deseta godišnjica od kako su se rastale konačno je rekla da je spremna. "Nikol je ponuđen multimilionski ugovor i dobila je veliki avans kako bi se osigurali da ona ne odbije ponudu", rekao je izvor.

Najavljuje se velika turneja na kojoj će devojke izvesti svoje velike hitove i priređivati spektakle, a navodno je bilo reči i o snimanju novog albuma. Iako je još rano da se o tome priča, Nikol i devojke su izrazile želju da rade na novim pesmama.

Devojke su imale probleme sa tim što nisu jednake u grupi. Nikol je bilo dozvoljeno da govori, a ostalima je savetovano da budu tihe. Pored toga, otkrile su i da novac u grupi nije deljen na ravne časti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: