- Vesti -

Uhapšen par imao seks u policijskom autu: Brzo se prepustili strastima

Policija na Floridi prijavila je neobičan incident, seks dvoje privedenih na zadnjem sedištu policijskog automobila.

Izvor: B92, miami herald rts
Podeli
Foto: ilustracija depositphoto/ArturVerkhovetskiy
Foto: ilustracija depositphoto/ArturVerkhovetskiy

Nije neobično da policija privede neki par zbog seksa na javnom mestu jer "krše javni red", ali do sada nismo čuli da je neki par imao seks pošto ih je policija privela i to na zadnjem sedištu policijskog automobila.

Šerif u okrugu Nasau na Floridi (SAD) prijavio je baš takav slučaj i to između 31-godišnjeg Arona Tomasa i 35-godišnje Megan Mondanaro.

Najpre ih je uočio kako noću voze motocikle bez svetala, zamalo izazvavši saobraćajnu nesreću. Zaustavio ih je i kada mu se učinilo da su "pod dejstvom" (mirisali su na alkohol i imali zakrvavljene oči) odlučio je da ih privede u stanicu, pa ih je smestio u policijski automobil.

Privedeni nisu gubili vreme na zadnjem sedištu policijskog auta, već su se odmah skinuli i prepustili strastima. Shvativši šta se dešava šerif je otvorio vrata i izvukao polugolog Tomasa iz kola, ali mu se ovaj oteo i dao u bekstvo.

Uhvaćen je nešto kasnije kako se krije iza obližnje poslastičarnice. Prekršajima koje je napravio dodata je i krađa jer je pobegao sa policijskim lisicama na rukama.

strana 1 od 118 idi na stranu