Šokantna ispovest glumice: "Bila sam silovana sa 15 godina"

Holivudska lepotica otkrila je da joj se desila strašna stvar kada je bila tinejdžerka.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.09.2019.

10:44

Šokantna ispovest glumice:
Foto: Depositphotos/everett225

Demi Mur (56) je otkrila da je sa 15 godina bila žrtva silovanja. To je saopštila u svojim memoarima u kojima je odlučila da progovori o seksualnom napadu na nju, piše Njujork tajms (New York Times). U knjizi je reč o njenom životu od detinjstva pa sve do danas.

Otkriće nam detalje o burnom životu i braku sa poznatim glumcem Brusom Vilisom, ali i o braku sa mlađim glumcem Eštonom Kučerom, piše Mrror. Rekla je da su je memoari učinili veoma ranjivom i da je dok je radila na projektu otkrila mnogo toga još o sebi.

"Uzbudljivo je, ali sam se osećala veoma ranjivo. Morala sam da saznam zašto to želim da uradim, jer nije to posledica mog uspeha. Više je reč o buđenju negoli o povratku“, izjavila je Demi.

U memoarima je otkrila srceparajuću tajnu, a to je borba sa krivicom zbog pobačaja i gubitka bebe u braku sa Eštonom Kučerom. Priznala je da je izgubila bebu 2005. godine u šestom mesecu trudnoće kada je imala 42 godine, a Ešton 27. Njih dvoje su bili jedno drugom podrška i ostali su zajedno još 6 godina posle tog nemilog događaja, ali su se ipak rastali 2011. godine i razveli godinu dana kasnije. Podrška su joj bile i njene ćerke Rumer (31), Skaut (28) i Talula (25) koje je dobila u braku sa glumcem Brusom Vilisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: