- Vesti -

Pevač priznao da boluje od šizofrenije: "Ovo je moja stvarnost"

Američki pevač Aron Karter šokirao je javnost najnovijim priznanjem da boluje od šizofrenije, ali i nekoliko drugih psihičkih bolesti.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: Getty/Frazer Harrison
Foto: Getty/Frazer Harrison

Nekadašnja tinejdžerska zvezda i miljenik mladih devojaka širom sveta priznao je da ima širok spektar dijagnoza psihičkih bolesti. Svoju tajnu borbu sa psihičkim bolestima priznao je u otvorenom dvodelnom intervjuu američke TV emisije "The Doctors" koja će se emitovati u četvrtak i petak.

Tridesetjednogodišnji pevač otkrio je da su mu dijagnostikovani šizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tokom intervjua pevač je pokazao veliku plastičnu kesu punu različitih tableta koje mora da uzima za lečenje različitih stanja.

Nakon toga se obratio svojim obožavateljima.

"Pozdrav, ovo je moja stvarnost. Nemam šta da krijem", poručio je pevač.

Pokazao je i lekove koje su mu dali lekari, uključujući ksanaks, omeprazol i hidroksizin. Pevač je i sam priznao da je njegov buran život doprineo pogoršanju njegovog mentalnog zdravlja.

"Kroz svoje dvadesete prošao sam kroz bankrot, četiri puta sam bio u potpunosti švorc, izgubio sam sestru... Prošao sam kroz toliko različitih psihičkih stanja i sada sam tu gde jesam", izjavio je Aron.

Nedavno je policija bila u njegovom domu, a pevač je nakon raskida sa devojkom, koji je rezultirao zabranom pristupa, nekoliko puta viđen kako kupuje oružje.

strana 1 od 118 idi na stranu