- Vesti -

Objavljen snimak nastao neposredno pre pogibije Grua: Kamera snimila čoveka sa kajtom VIDEO

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u nesreći koja se dogodila kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je tokom vožnje kajtom upao u vodu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen Prva
Foto: Printscreen Prva

Andonov je tragično nastradao oko 15 časova i 20 minuta, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Hitna pomoć je stigla na mesto događaja, a lekari su konstatovali smrt.

Prva televizija prikazala je snimak za koji se tvrdi da je nastao malo pre nego se nesreća dogodila i na kome se, navodno, vidi pevač koji se bori sa vetrom. Očevici kažu da su udari vetra bili jači u trenutku kada se nesreća dogodila. U tim trenucima vetar može naglo i izuzetno jako da vrati osobu koju je podigao na vodu uz jak udarac. Nagađa se da je od vetra zadobio udarac u glavu šipkom koju je držao.

Oni koji se bave ovim sportom znaju da je u tim trenucima teško boriti se sa vodom, naročito ako ostanete bez svesti i upetljate se u kanape.

Očevici su rekli da ga je vetar nekoliko puta podigao iznad vode, kao i da je već počelo nevreme kada je pevač bio u vodi.

Dalja istraga će pokazati šta se zapravo desilo i kako je pevač nastradao.

Dalibor Andonov je rođen u Dimitrovgradu 8. marta 1973. godine. U Beogradu je završio Srednju mašinsku školu i studirao na Višoj poslovnoj školi.

strana 1 od 118 idi na stranu