- Vesti -

Šansa za najbrži napredak u karijeri

Izgradite profesionalno samopouzdanje uz onlajn studiranje

Izvor: PR ČLANAK
Podeli
Ilustracija / Foto: Depositphotos/photography33
Ilustracija / Foto: Depositphotos/photography33

Fakultet DOBA je jedan od retkih obrazovnih ustanova koji obezbeđuje onlajn studiranje, i na taj način omogućava svojim studentima dostupnost svih 7 dana u nedelji, drugačiji način učenja i savladavanja gradiva i brz napredak u karijeri posle diplome.

„Doba fakultet je međunarodno priznat, moderan fakultet koji nudi akreditovane programe koji su atraktivni i dostupni svim poslovnim ljudima koji žele da spoje porodicu i posao. Nastava se odvija isključivo online gde nema fizičkog kontakta studenta i profesora. Studije možete pohađati na srpskom jeziku, ukoliko želite. Neki od najtraženijih su tri bachelor programa: Poslovanje; Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću i Poslovanje i menadžment u turizmu, kao i tri master programa: Marketing i prodaja; Međunarodno poslovanje i Menadžment pametnih gradova“, izjavila je Jasna Dominko Baloh, direktorka fakulteta Doba.

Kvalitet fakulteta se meri po uspešnosti njegovih diplomaca. Čak 65% diplomaca ostvari napredak u karijeri, za samo 6 meseci nakon diplomiranja. Za više od 70% studenata iz Srbije, koji žive ili rade u inostranstvu, ovaj fakultet je jedina prilika da studiraju na svom, srpskom jeziku. Diplomci DOBA fakulteta stiču Evropsku diplomu sa mogućnošću priznavanja u Srbiji (ENIC/NARIC). Prednosti ovog fakulteta su kvalitet, praktičnost programa sa saradnjom sa preduzećima već tokom studiranja; profesori praktičari iz privrede; celokupna pedagoška, administrativna i tehnička podrška. Online mentori su na raspolaganju studentima 7 dana u nedelji. Cena nostrifikacije je samo 3.500,00 RSD. Zainteresovani studenti koji imaju završenu višu školu imaju mogućnost za upis u treću godinu studija.

Svi zainteresovani koji žele da doprinesu unapređenju karijere i prijave se do 9. septembra, mogu da ostvare popust na upis na studije, a upis na studije traje do 30. septembra.

strana 1 od 118 idi na stranu