- Vesti -

Bekstvo sa dvora: Vojvotkinja od Saseksa u epizodi "Povratak kući"

Otkako je postala vojvotkinja od Saseksa i udala se za princa Harija, Megan Markl ne prestaje da diže prašinu oko sebe. Navodno je sada odlučila da sa mužem nastavi život van Velike Britanije.

Izvor: B92, Daily Express, Kurir
Podeli
Foto: GettyImages / Anthony Devlin
Foto: GettyImages / Anthony Devlin

Pročitajte još:

Bivša glumica izaziva podeljena mišljenja i reakcije ljudi širom sveta zbog svog ponašanja, a u medijima se pojavila informacija da Megan i Hari planiraju da se presele u Ameriku.

Edmund Fraj, dugogodišnji prijatelj prinčevskog para, izjavio je da su oboje odlučni da se sa budućom porodicom skuće daleko od kraljevskog dvora.

Naime, prema Edmundovim tvrdnjama, Megan i Hari gledaju nekretnine u Malibuu, u Kaliforniji. Taj grad je velika turistička atrakcija, i mnoge holivudske zvezde tamo imaju dom, pa bi se u komšiluku princa i vojvotkinje mogli naći Leonardo Dikaprio, Kim Kardašijan i druge poznate ličnosti.

"Megan i Hari traže kuću, čuo sam da su zainteresovani za Malibu. Poznajući Megan, i kroz razgovore sa njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Megan je devojka rođena u Los Anđelesu, odrasla je tu, prijatelji su joj ovde i mnogo toga je povezuje sa Holivudom. Ovde je nemoguće živeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Anđeles i Kalifornija su veliki, lako se može pobeći sa porodicom na neka mesta i isključiti se od ostalih", rekao je Edmund za Dejli ekspres.

Foto: GettyImages / WPA Pool
Foto: GettyImages / WPA Pool

Inače, nedavno su Megan i Hari naišli na kritike javnosti zbog ogromne potrošnje koja je uključivala 2,4 miliona funti za renoviranje kuće u Vindzoru.

PR za bolju reputaciju

Prema pisanju stranih medija, Megan Markl je rešila da angažuje privatnu službu za odnose sa javnošću koja je predstavljala pokojnog Majkla Džeksona, ali i Harvija Vajnstina.

Navodno, vojvotkinja se odlučila na taj korak jer želi da poboljša svoj imidž u javnosti, a to je učinila iza leđa kraljici Elizabeti II.

Megan je često na meti kritika zbog neraščišćenih računa sa ocem, slobodnijeg ponašanja, ali i odstupanja od kraljevskog protokola.

strana 1 od 118 idi na stranu